Najnovšie recenzie zo sekcie E-book elektronické knihy
Velmi pekne a putave citanie.Dozvedel som sa mnoho informacii o zivote vizionarky Miriany ,o mnochych utrpeniach,ktorym vizionari po zjaveniach panny Marie museli celit. Konkretne aj vizionarka Miriam.Zaujimave informacie o jej detstve o posolstvach panny Marie,ktore oznamovala vsetkym vizionarom,tajomstvach a vela inych zaujimavosti.
Skvelá kniha, úžasne popisuje stav dnešnej spoločnosti a dôvody, prečo v nej človek často tápe a necíti sa komfortne. Je to kniha o tom, ako sa znovu vrátiť sám k sebe. Ponúka konkrétne kroky na liečbu traumy a popisuje príbehy konkrétnych ľudí. TOP kniha pre dnešného človeka.
moja prvá kniha od autora a je to veľmi príjemné prekvapenie, je výborná
Veľmi dobre spracovaná téma odpustkov, doporučujem.
OK
- Príjemné čítanie bez afektu
- skvelý príbeh
Vrelo odporúčam. Je to pohľad matky na život jej syna Carla, ktorý svojim životom menil srdcia mladých. Dozvieme sa o intímnom vzťahu matky a syna, ktorý svojou láskou a osobným príkladom, menil aj jej vzťah k Bohu.
- zaujímavý román.
- 100% inšpiratívna kniha
Skvelé spracovanie, prehľadný text a obsah Písma mi odvtedy verne slúži a pomáha.
- overený autor
- rozsiahla štúdia
- primeraná cena
- Dobré čítanie
- Orientácia v svete peňazí
Veľmi pútavý príbeh, ktorý je plný hlbokých a zaujímavých myšlienok. Celá knižná séria je dobrým darčekom pre niekoho, kto má rád fantasy a hodnotné, kvalitné príbehy.
E shop
Velmi doporucujem pre sirsi rozhlad...
humorne napisana knizka typicka pre svedov
- Pútavé čítanie
- Vtiahne čitateľa do deja a do doby, v ktorej sa dej odohráva
Toto je prvá kniha od tejto autorky, ktorú som prečítal. Myslím si, že je to veľmi vydarené dielo. Rozpráva príbeh predavačky purpuru, ktorá zažila ťažké životné situácie, ale nevzdala sa. Na novom mieste si vybudovala nový život a stala sa úspešnou obchodníčkou. Keď stretne apoštola Pavla, jej život sa zmení. Hoci dej je do veľkej miery vymyslený, predsa je postavený na skutočných udalostiach tak, ako sú zaznamenané v Skutkoch apoštolov vo sv. Písme. Knihu jednoznačne odporúčam.
Zobrazujem 1 - 20 zo 283 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...15 Ďalšie »