Najnovšie recenzie zo sekcie E-book elektronické knihy
Veľmi dobre čítanie poučné spoznávam a viem zaradiť ľudí do kategórií ktorí denne stretávam super
Úprimná spoveď princa Harryho dobré čítanie
Plusom je že v knihe boli spomenuté aj detaily niektoré témy z časti poznáme z maenstrimovych médií skvelé inšpiratívne čítanie odporúčam.
Výstižne , zrozumiteľne, iný pohľad na vec a múdre slova hodné zamyslenia sa
- typy ako bojovať s negat. myšlienkami
- ťažko sa číta
Trochu ťažšie sa číta a dá porozumieť určitým poznatkom. Obsahuje rôzne typy ako zatočiť s negat. myšlienkami a pod.
- Očakávala som príbehy púštnych otcov
Očakávala som príbehy púštnych otcov
Kniha je top.
Super na každý deň.
Hodnotenie aktualneho stavu
Velmi pekna kniha o zjaveniach sv.Michala Archanjela vo svete.Nevedel som,ze sa tento Archanjel zjavoval na tolkych miestach Europy.Vdaka tejto knihe som si vytvoril hlbsi vztach s tymto bojovnikom ,ktory nas ochranuje pred satanom a zlymi duchmi.
- Dostupnosť
- Dobrá cena
- Ľahké čítanie
- Kontakt na kuriéra
- Mohla byť obšírnejšia kniha kvalitatívnejsia
Všetko som vystihol vyššie 5pozitív a 1 negativum
Zatim zacinam cist, ale vypada to velmi dobre
Jednoduchá a rýchla novéna umocnená svedectvami.
Dostal sa mi do rúk tento nádherný výtlačok a musím povedať, že je čitateľný a pekne napísaný, ale miestami aj humorný. To sa len tak nevidí. Pekné zastavenie, krásny súbor príspevkov, čítala som na dovolenke a stálo to za to. Odporúčam.
- čítavý jazyk a cenné informácie
- veľa pekných informácií a krásnych fotografií
- takmer ako sprievodca históriou pražských viníc
Veľmi sa mi páči, že je to taký krásny sprievodca po súčasných a historických pražských viniciach, ktorý tu úplne chýbal a zatiaľ ho nikto neurobil. Je tam toľko pekných fotografií a hlavne informácií, ku ktorým by sa bežný smrteľník nedostal. Pri našej návšteve Prahy sme ani nestihli všetko prejsť, chystáme sa tam znova
- Môže byť
Táto kniha sa mi páčila kvôli veľmi dobre zvládnutej psychologickej zápletke o vine / hriechu
- Trocha príliš romantické, ale milé
- Vám pekný historický román hlavne pre milovníkov koní a romantické duše
- Dá sa
Zobrazujem 41 - 60 zo 287 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...15 Ďalšie »