Najnovšie recenzie zo sekcie E-book elektronické knihy
môj "obľúbený" svätý
známa a pútava seria o žovote Bohorodičky Panny Márie
Veľmi dobré vysvetlenie danej témy.
Okamžité používanie, rýchlosť do dal
- napínavý dej
- vždy aktuálna téma
- máte pocit, že tou hrdinkou kľudne môžete byť aj vy
- chytí vás za srdce
Krásne modlitby do hĺbky duše. Každý deň sa modlím takmer všetky. Na srdci zostane po nich ľahšie.
je to naozaj dosť netradičný pohľad na Mariu Teréziu, to ako sa sama vníma, čo cítila po smrti svojho manžela...škoda, že sa nezachovalo viac listov.
Su kapitoly, ktore su tazke na prve pochopenie kedze su pisane lekarsko-vedeckym jazykom. Mame si overovat informacie a nedoverovat zjavne ocividnym a prvym faktom. Za seba mozem iba odporucit.
Čítala som a žasla som.
Presne to čo som potrebovala. Mária je dokonalá.
- Výborne sa číta
- Povzbudenie k obráteniu
Veľmi pekné čítanie, ktoré nasmeruje dušu, aby správnym smerom kráčala k Bohu. Slová, ktoré povzbudzujú, aby sme si vytvorili dobrý a správny vzťah k Bohu. Neprečítal som ju ešte celú, ale verím, že určite tento svetec páter Pio bude vašim dobrým spoločníkom na každý deň a privedie vás bližšie k Bohu. Už po pár stránkach sa kniha stala obohatením pre môj život. Veľmi sa mi páči tato kniha a teším sa na ďalšie stránky.
- jednoducho a vystizne popisane o zlate
- vysvetlene pre a proti na jednotlive sposoby nakupu a drzania papieroveho a fyzickeho zlata
- tipy na na co si dat pozor
- privital by som popis viacerych autorom odporucanych obchodov na nakup fyzickeho zlata. je spominane, ze to bude v online kurze, ktory vsak neexistuje
Kniha sa snazi vysvetlit tradicne postupy slavenia pamiatky zosnulych a ukony ktore dusiam v ocistci prinasaju ulavu a vyslobodenie.
Tu a tam sa zjavi nejaka dusa, ktora si prosi konktrenu pomoc a potom potvrdzuje ucinok skutku.
Kniha odkrýva tajomný svet očistca očami švábskej princeznej Eugénie. Čitateľ sa na stránkach tejto knihy dozvedá, aké utrpenie prežívajú duše v očistci, prečo sa tam dostali a ako im môžeme pomôcť my na tomto svete. Mnohé zážitky princeznej Eugénie s dušami v očistci sú priam hrôzostrašné, no o to viac poteší, keď sa tá či oná duša i vďaka pričineniu princeznej dostane do neba.
Táto kniha je klasika, ktorá má napriek svojej dobe vzniku čo povedať aj dnešnému človeku.
Priznam sa,ze som o tejto svatici doteraz vobec nevedel.Az prostrednictvom tohto obchodu som sa o tejto Libanonskej mniske dozvedel.Velmi pekna a putava kniha.Odporucam kazdemu,kto tuzi po dobrej a poucnej knihe.
21 dní s Michalom Archanjelom - Modlite sa za svoje oslobodenie
Lucka Soltysova
Pridané: 17. októbra 2021
(naposledy upravené 12. novembra 2021)
Zakúpený v Zachej.sk
Kto neprežil bude ťažko veriť. Prežil som a verím.
Začali sme sa len modliť z tejto knihy, na modlitbu sa teším každý deň a pomáha mi lepšie si uvedomovať prítomnosť sv. Michala, jeho starostlivosť a ochranu. Myslím, že jeho úloha sa ukazuje zvlášť v tejto dobe ako mimoriadne vzácna a potrebná.
Zobrazujem 121 - 140 zo 283 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...15 Ďalšie »